Інструктори автошколи

  • Чудовий інструктор!
    Юрій 11 червня 2017, 19:48

    Велика подяка Максиму Анаталійовичу за сталаві нерви, терпіня і повагу до своїх учнів! Він мене навчив як себе вести на дорозі і правильо користуватися автомобілем! Інструктор просто супер! Рекомендую!

    Оцінка:
    5
  • Майстер своєї справи!
    Надія 10 червня 2017, 17:22

    Хочу висловити величезну подяку Максиму Анатолійовичу. Він - майстер своєї справи. Терплячий і уважний він справді навчає виконанню маневрів, які знадобляться на дорозі водію. В той самий час, в потрібний момент він допомагає і підказує. Величезне спасибі за терпіння, увагу та витримку.

    Оцінка:
    5
  • Не профессиональный подход
    Олександр 04 березня 2017, 07:43

    Я не знаю, кто написал отзывы ниже об этом инструкторе. Но когда я проходил у него вождение 90% времени инструктор "залипал" в своем телефоне или заполнял свой блокнот. Во время занятий, я больше себя чувствовал таксистом, нежели учеником. Поскольку то ему нужно было в аптеку заехать, то кого то забрать или куда-то отвести. Так же, обучает нарушать действующие правила ПДД подбирая нужных ему людей под знаками (пример 3.34). Так же может попросить остановить, сказать что бы тренировался держать машину на сцеплении и пойти разговаривать с знакомым человеком (в большинстве случаев девушки).

    Відповідь

    Від адміністрації. Шановний Олександре! Кожен учень автошколи має право опублікувати відгук про свого інструктора. Для нас - Ви клієнт, а наша мета автошколи - навчати так, щоб коже клієнт був задоволений. Саме для цього для цього у кожного учня в особистому кабінеті було створено сторінку "Мій інструктор" на якій ми просимо коротко описувати враження від кожного заняття. Сторінка є конфіденційною. Ії батиче лише Ви і керівництво автошколи. На жаль, Ви зробити лише три записи про водіння. У нашій розмові Ви не змогли пояснити чому не було зроблено інших записів. В останньому коментарі на сторінці "Мій інструктор" у висновку Ви написали: "В целом инструктором более чем доволен - вежлив, отзывчив, спокойный. Если нужно чуть больше времени на отработку чего либо с радостью предоставляет (к примеру, понять на каком этапе сцепления приводит в движение автомобиль)". Ви закінчили автошколу у 2015 році і до цього часу ніяких інших повідомлень від Вас, на жаль, не надходило. Повний текст Вашого останнього записи про інструктора в особистому кабінеті - https://i.imgur.com/Q7dJGFK.png. У будь якому випадку, приношу Вам свої вибачення. Кожен клієнт, безумовно, має право на поважне і професійне ставлення до себе. З повагою, Максим Мороз, заступник директора автошколи "Центр Промінь".

    Оцінка:
    1
  • Чудовий інструктор
    Орися 08 липня 2015, 19:52

    Я спочатку вчилася в іншій автошколі. Вчасно схаменулася, подзвонила сюди і мені дали номер Максима. Навіть важко порівняти з іншим інструктором — небо і земля! За дві години навчив мене більше, ніж в попередній школі за 13 уроків. Спокійний, дуже хоче допомогти. Все пояснює, дає шанс самому це відпрацювати (попередній інструктор по суті робив усе за мене). Після уроку з Максимом здала внутрішній іспит, скоро йду в МРЕО. Дуже вдячна Максимові і Автошколі за допомогу!

    Оцінка:
    5
  • Лучший
    Юлія 20 липня 2017, 16:56

    Хочу выразить свою благодарность Максиму Анатольевичу за бесконечное терпение и выдержку, веру в ученика, поддержку, да и просто за увлекательные уроки вождения! Так же очень понравился автомобиль. Удобный, легок в управлении. К марке Peugeot у меня теперь особое отношение. :) Рада что училась именно у Максима

    Оцінка:
    5
  • The best of the best!
    Ганна 13 серпня 2016, 00:34

    Если вы давно мечтали научится водить автомобиль, то вам точно сюда! Пришла я в автошколу практически с нулевыми знаниями, - ухожу с массой знаний, опыта и позитивных эмоций. Мой инструктор по вождению самый лучший дока. Отличнейший психолог, мастерски и со знанием дела подходит к каждому занятию. Просто ювелир! Всё доступно объяснит, расскажет и подскажет. Мне было понятно с полуслова, даже с полу-взгляда. Если вдруг что-то не выходит, терпеливо объяснит повторно. Вызывает доверие с первых занятий, что не мало важно. Даёт возможность окунутся в мир автомобиля, чтоб прочувствовать все нюансы. Остаётся всегда на чеку, несмотря на внешнюю безмятежность, зоркий глаз - все детали подмечает и обговаривает их))) Огромная Благодарность Вам Максим Анатольевич, за вложенные Ваши знания и опыт, в мою "эксцентричную" голову!))) Отдельно - за терпение и понимание. Всем рекомендую!

    Оцінка:
    5
  • Алла 10 червня 2016, 23:29

    Якшо ви дівчина і давно мріяли навчитись їздити самостійно - Максим Анатолійович саме для вас! Врівноважений і стриманий, з гарним почуттям гумору. Завжди тримає ситуацію під контролем і при цьому дає змогу самостійно керувати авто. З перших уроків дозволив самостійно їздити Києвом, що дуже підбадьорює! Машина зручна, легка в керуванні. Після навчання у Максима Анатолійовича здала іспит з першого разу. Рекомендую!

    Оцінка:
    5
  • Рекомендую!
    Юлія 16 травня 2016, 12:20

    Для меня грамотный учитель - это тот, который дает возможность ученику делать ошибки, самостоятельно их осознавать и исправлять. Максим Анатольевич именно такой! Огромный опыт, которым щедро делится на уроках, железная уверенность в себе, вера в ученика, нечеловеческое терпение и сдержанность. Рекомендую!

    Оцінка:
    5
  • Юрій 19 липня 2017, 09:50

    Досвідчений професіонал. Має достатньо знань та терпіння навчити будь-кого керувати автомобілем.

    Оцінка:
    5
  • Очень хороший инструктор
    Петренко Д.О. 31 травня 2016, 00:13

    Очень хороший инструктор, терпеливый, уравновешенный и пунктуальный, всегда указывает на ошибки при вождении и то, как их избежать в будущем. Маршруты поездок выбираются с учетом навыков и пожеланий обучаемого. Много времени уделялось изучению маневрирования задним ходом (заезд в гараж и трогание под горку), а также движению в интенсивном потоке, благодаря Сергею чувствовал себя уверенно за рулем. Понравилась машина, всегда в чистом и опрятном виде, плюс достаточно удобный по габаритам автомобиль для обучения. Благодарю за занятия и рекомендую будущим ученикам автошколы.

    Оцінка:
    5